Website Design & Ontwikkeling

De website is wat mensen zien als ze jouw bedrijf opzoeken, een goede website zet deze mensen om in betalende klanten. Voor groeiende bedrijven is een website niet zomaar een digitaal visitekaartje - het is jullie groeimotor en het hart van al jullie marketinginspanningen. Samen transformeren we jouw website tot de ultieme tool voor bedrijfsgroei!

Maatwerk Webdesign
met focus op prestaties en gebruikerservaring 🚀

De gebruikerservaring is belangrijk

Je potentiële klanten hebben een duidelijke en goede structuur op je website nodig. Waar vinden ze de informatie die ze nodig hebben? Hoe ziet de informatie die ze te zien krijgen eruit? Welke stukjes op de website zetten de website bezoekers tot een actie?

Hoe de website eruit ziet en werkt, bepaalt welke keuzes je potentiële klanten maken na het bekijken van de website. LightSpeed-IT ontwikkelt websites met je klanten in gedachte.

Een goede gebruikerservaring is wat de website gaat laten werken.

Gericht op jouw wensen

Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en zullen hier rekening mee houden. We zullen je ook adviseren over wat het beste is voor jouw bedrijf.
  • Persoonlijk adviesWij bouwen niet alleen wat er gevraagd wordt, maar geven ook advies over wat goed werkt en ideeën over hoe de website het beste tot zijn recht komt.
  • PrestatiegerichtOnze websites zijn niet alleen mooi - ze zijn ontworpen om resultaten te leveren, met een focus op SEO, snelheid en conversieoptimalisatie.
  • Maatwerk / Unieke wensenElk bedrijf is uniek en wij vinden dat de website dat ook moet zijn. Als je daarbij bepaalde technisch complexe maatwerk wensen hebt, is dat ook geen probleem.
Laten we samen groeien 1
Laten we samen groeien

Een website die werkt

Een website moet goed werken, en dat is waar wij voor zorgen. Wij zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten, en dat deze goed gevonden wordt.
  • Zelf content wijzigingen doenWij maken het mogelijk om zelf makkelijk content wijzigingen te doen.
  • Geen gebruik van TemplatesElke website wordt van scratch gemaakt met een uniek design.
  • Inclusief plugin licentiesWij gebruiken premium plugins die wij voor jouw website aanschaffen.
Het Proces

Met onze unieke en bewezen aanpak transformeren we jouw website van een simpele online aanwezigheid naar een krachtige groeimotor voor je bedrijf.

Stap 1

Analyse

Je vertelt ons over je huidige situatie en wat je wilt bereiken. Wij denken met je mee en geven je vrijblijvend advies over hoe we je kunnen helpen. Daarnaast bieden we een gedetailleerde website audit aan om verbeterpunten van je huidige website te identificeren.

Stap 2

Offerte

Wanneer we denken dat we je kunnen helpen, sturen we je een gedetailleerd voorstel op maat, waarin wij precies uitleggen: - Wat we voor je kunnen betekenen - Welke meerwaarde we bieden - Wat de kosten zijn

Stap 3

Planning

Nadat je akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag. We zetten een projectbord op en beginnen met de voorbereidingen.

Stap 4

Discovery

We voeren een uitgebreid markt- en concurrentieonderzoek uit, onderzoeken de SEO-mogelijkheden en bepalen de site-structuur. We bespreken onze bevindingen in een meeting. - Onderzoek naar de markt en concurrenten - We onderzoeken ook de unique selling points van je bedrijf en hoe deze te communiceren naar je doelgroep. - SEO research - De sitestructuur bepalen - Meeting om strategie en resultaten te bespreken.

Stap 5

Design

Naast het ontwerpen van de website, besteden we aandacht aan: - Consistentie tussen je website design en je merkidentiteit. - Het creëren van aantrekkelijke call to actions. - Elke pagina wordt ontworpen met een duidelijk doel in gedachte. - Copywriting en aangeleverde teksten worden geoptimaliseerd op basis van het SEO onderzoek. - We houden een feedbacksessie en verbeteren het design op basis van je feedback.

Stap 6

Ontwikkeling

Wanneer het design af is, beginnen we met de ontwikkeling van de website. - Alles wat we maken is specifiek gemaakt voor jouw bedrijf, er wordt geen gebruik gemaakt van standaard templates of standaard thema's. - De website wordt schaalbaar en uitbreidbaar. - We ontwikkelen de website en programmeren eventuele maatwerk wensen. - We zorgen er ook voor dat de website geoptimaliseerd is voor snelheid en prestaties.

Stap 7

Testen

We testen de website op alle apparaten en browsers om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Ook lossen we eventuele bugs op en zorgen we ervoor dat de website voldoet aan de huidige webstandaarden.

Stap 8

Livegang & Nazorg

De website wordt in overleg live gezet, en ook na oplevering blijven wij gewoon bereikbaar voor support, vragen of nieuwe wensen. Ons proces stopt niet bij de oplevering. - Na ongeveer 4 tot 8 weken staat je nieuwe website online, afhankelijk van de omvang van het project. - Na livegang bespreken we wat we voor je in de toekomst kunnen betekenen. - We bieden ook nazorg, regelmatig onderhoud, en marketingondersteuning om jouw bedrijf te helpen groeien en zich te onderscheiden in de markt.

Wat zeggen onze klanten?

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Klaar om samen iets te bouwen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij geven je geheel vrijblijvend advies en een inschatting van de kosten.