Algemene Voorwaarden

Samenvatting:

We zullen altijd ons best doen om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen, maar het is belangrijk om wat afspraken vast te leggen, zodat we beide weten wie wat moet doen, wanneer dat gebeurt, en wat er zal gebeuren als er iets misgaat. In deze algemene voorwaarden vindt u geen ingewikkelde juridische termen of lange passages met onleesbare tekst. We willen u niet misleiden om iets te ondertekenen waar u later misschien spijt van krijgt. Wat we wel willen, is wat het beste is voor beide partijen, voor nu en in de toekomst.

Waar stemmen beide partijen mee in?

U (de klant): U heeft de bevoegdheid om deze voorwaarden namens uzelf, uw bedrijf of uw organisatie aan te gaan. U geeft ons de gevraagde middelen en informatie die we nodig hebben om het project te voltooien. U doet dit wanneer we erom vragen en u verstrekt het in de formaten waar we om vragen. U beoordeelt ons werk, geeft ook tijdig feedback en goedkeuring. Deadlines werken in twee richtingen, dus u bent ook gebonden aan datums die we samen hebben vastgesteld. U stemt er ook mee in dat u zich aan het betalingsschema aan het einde van deze voorwaarden houdt.

Wij (LightSpeed-IT): We hebben de ervaring en het vermogen om alles te doen wat we met u hebben afgesproken en we zullen het allemaal op een professionele en tijdige manier doen. We streven ernaar om elke gestelde deadline te halen en bovendien zullen we de vertrouwelijkheid van alles wat u ons geeft, in acht nemen.


De kern

Website Design

We maken ontwerpen die zich aanpassen aan de mogelijkheden van veel apparaten en schermformaten. We maken ze iteratief en gebruiken voornamelijk HTML, CSS & WordPress, zodat we geen tijd verspillen met het maken van elke sjabloon als een statische visual. We kunnen visuals gebruiken om een creatieve richting aan te geven (kleur, textuur en typografie). We noemen dat ‘sfeer’.

Aangeleverde content

Tenzij afzonderlijk afgesproken, zijn wij niet verantwoordelijk voor het aanleveren van tekst of afbeeldingen, mocht u dit wel willen kan dit overlegd worden. Als u wilt dat wij nieuwe inhoud maken of inhoud voor u bedenken, zullen we een aparte schatting geven.

Goedkeuring uren en kosten

Bij het uitvoeren van een opdracht of taak vragen wij, zodra deze meer dan 2 uur in beslag neemt, om akkoord van de desbetreffende uren die in rekening gebracht gaan worden. Bij kosten wordt er voordehandliggend akkoord gevraagd indien deze meer dan 100 euro bedragen.

Grafische bestanden en foto’s

U dient grafische bestanden aan te leveren in een bewerkbaar vector digitaal formaat. U dient foto's aan te leveren in een digitaal formaat met hoge resolutie. A ls u ervoor kiest om stockfoto's te kopen, kunnen wij u sites voorstellen waar u deze kunt aanschaffen. Als u wilt dat wij voor u naar foto's zoeken, kunnen we hiervoor een aparte schatting geven.

Browser testen

Browser testen houdt niet langer alleen in dat u probeert een website er hetzelfde uit te laten zien in browsers met verschillende mogelijkheden of op apparaten met schermen van verschillende grootte. Het betekent tegenwoordig dat iemands ervaring met een ontwerp moet passen bij de mogelijkheden van een browser of apparaat.
We testen ons werk in de huidige versies van de belangrijkste desktop browsers, waaronder die van Apple (Safari), Google (Chrome), Mozilla Firefox en Microsoft (Edge). We testen niet in andere oudere browsers, tenzij we dit afzonderlijk hebben afgesproken. Als u een verbeterd ontwerp voor een oudere browser nodig heeft, kunnen we daarvoor een aparte uren inschatting geven.

Mobiele browser testen

Testen met populaire apparaten met een kleiner scherm is essentieel om ervoor te zorgen dat de ervaring van een persoon met een ontwerp past bij de mogelijkheden van het apparaat dat ze gebruiken. We testen onze ontwerpen in: iOS: Safari en Google Chrome Android: Google Chrome We testen niet in Opera Mini / Mobile, specifieke Android-apparaten of andere mobiele browsers, tenzij dat afzonderlijk afgesproken is. Als u het nodig vind om met deze apparaten en browsers te testen, kunnen we een aparte inschatting afgeven.


Technische support

Wij leveren geen 24/7 support, wij zullen daarentegen bij kritische problemen wel ons best doen om deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Search engine optimalisaties (SEO)

We garanderen geen specifieke resultaten voor het behalen van bepaalde posities in de zoekresultaten, maar we gaan wel ons best doen om de opdracht dusdanig te optimaliseren zodat deze voor de zoekmachines goed vindbaar is.

Wijzigingen en bedenkingen

We willen uw vermogen om van gedachten te veranderen niet beperken. De prijs voor het project wordt van te voren ingeschat en die is gebaseerd op het aantal uur dat we naar schatting nodig hebben om alles te bereiken wat we besproken hebben. We zijn echter vrij flexibel, als u van gedachten veranderd of iets nieuws wilt toevoegen, is dat geen probleem aangezien we voor dat extra werk een aparte schatting afgeven.

Feedback

U heeft tal van mogelijkheden om ons werk te beoordelen en feedback te geven. We werken aan de hand van een projectbord waar we over het project in kunnen communiceren. Wij zullen gedurende het project u ook om feedback van ons werk vragen zodat wij zoveel mogelijk aan uw wensen en verwachtingen kunnen voldoen.
Als u - in welk stadium dan ook - van gedachten verandert over wat u geleverd wilt hebben of niet tevreden bent met de richting die ons werk uitgaat, betaalt u ons volledig voor de tijd die we tot dan toe hebben gewerkt.

Het laten zien van ons werk

We zijn trots op ons werk en laten dit ook graag zien, dus behouden we ons het recht voor om alle aspecten van ons creatieve werk, inclusief schetsen van werk-in-uitvoering-ontwerpen en van het voltooide project, weer te geven in ons portfolio, artikelen op websites, in tijdschriftartikelen, en in boeken. Indien dit niet gewenst is, is het mogelijk om het uit het portfolio te laten.


Betalingsschema

We zijn er zeker van dat u begrijpt hoe belangrijk het als klein bedrijf is dat u de facturen die we u sturen, betaalt. Omdat we er zeker van zijn dat u ook vrienden wilt blijven, gaat u ermee akkoord om u aan het volgende betalingsschema te houden. Voor nieuwe projecten dient 50% van de offerte bij de start van het project betaald te worden en 50% bij oplevering van het project.

Voor meerwerk of taken van een opgeleverd project sturen we maandelijks aan het eind van de maand facturen waar het werk voor die maand plus waar eventueel andere bijkomende kosten zoals hosting in verwerkt zijn. Vervolgens heeft u 14 dagen vanaf de factuurdatum om de factuur te betalen.

Alle voorstellen worden uitgedrukt in Euro en betalingen zullen worden gedaan tegen de overeenkomstige omrekeningskoers op de datum waarop de overboeking plaatsvindt.

De juiste bankrekening gegevens worden op onze elektronische factuur afgedrukt. Wij behouden ons het recht voor om over alle achterstallige schulden rente in rekening te brengen, het wettelijke minimum bedrag van de vergoeding is 40 euro.