IT Consultancy of Advies

Op het moment dat je een technische wens of ambitie hebt, of als je het idee hebt dat IT processen ingezet kunnen worden om je processen te verbeteren, kunnen wij je adviseren en helpen om die ideeën uit te werken en te realiseren.
Het Proces

Je bent 5 stappen verwijderd van geholpen zijn...

Stap 1

Je wens uiten

Je vertelt ons waar je graag mee geholpen zou willen worden, wij geven je geheel vrijblijvend meer informatie over of we je zouden kunnen helpen en eventueel hoe.

Stap 2

Offerte

Wanneer we denken dat we je kunnen helpen, sturen we je een offerte op maat. Hierin staat precies wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn.

Stap 3

Akkoord

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag. We zetten een projectbord op en beginnen met de voorbereidingen.

Stap 4

Advies op maat

We duiken in jouw situatie om je van de beste oplossing te voorzien en werken dit uit tot een concreet advies waar je wat mee kan.

Stap 5

Nazorg

Na de oplevering van een advies rapport zijn we gewoon beschikbaar voor vragen of eventuele hulp bij uitvoering en implementatie.

Wat zeggen onze klanten?

Professionele Aanpak

Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en zullen hier rekening mee houden. We zullen je ook adviseren over wat het beste is voor jouw bedrijf.
  • Technisch AssessmentIn een Technisch Assessment wordt de huidige situatie vastgesteld, waarbij elk voor- en nadeel wordt uitgewerkt. Na een technisch assessment is het ook een stuk makkelijker om vast te stellen wat er verbeterd kan worden
  • Automatisering waar mogelijkAls een proces geautomatiseerd wordt scheelt dat tijd voor jou en jouw werknemers. LightSpeed-IT helpt je om je onderneming efficiënter te maken waardoor die waardevolle tijd anders besteed kan worden.
Laten we samen groeien 1
Laten we samen groeien

Gericht Advies

Wij bieden consultancy en onafhankelijk advies, waardoor jij de beste beslissingen rondom technologie kunt maken. Wij zorgen ervoor dat technologie hard werkt voor jouw bedrijf. De oplossingen die we aanbevelen, zijn volledig afgestemd op jouw doelstellingen.
  • Brede kennis op het gebied van IT, automatisering & softwareLightspeed-IT geeft advies over wat er beter kan, wat er geautomatiseerd kan worden of geeft een second opinion voordat je zelf grote wijzigingen aanbrengt.
  • Wij nemen onduidelijkheid en vragen wegWe werken samen met je om je doelen en ambities te begrijpen, zodat we een stappenplan kunnen opstellen over hoe je daar kunt komen. Het niveau en de diepgang van het advies hangt af van wat het best geschikt is voor de situatie.
  • Bieden een oplossing die afgestemd is op uw wensenVan kort en nuttig advies tot een volledige plan van aanpak en implementatie, LightSpeed-IT biedt je graag zoveel of zo weinig hulp als je nodig hebt met advies voor jouw op maat.

Rondom onder andere deze technologieën kunnen wij je helpen

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.