WordPress Website Design & Ontwikkeling

Partners van LightSpeed-IT krijgen een unieke maatwerk website die geoptimaliseerd is voor conversie en gemaakt is om een indruk bij uw klanten achter te laten. Wij gaan samenwerkingen aan met bedrijven die zich er van op de hoogte zijn dat er meer mogelijk is rondom hun digitale aanwezigheid, maar hulp kunnen gebruiken bij deze verbeteringen.

Wij maken graag uw snelle & geoptimaliseerde website met een uniek ontwerp

Wij zijn graag uw partner in crime om uw bedrijf te laten groeien, u kunt bij ons terecht voor vragen en wij denken mee aan nieuwe verbeteringen. Er wordt in fases gewerkt om nieuwe functionaliteiten en verbeteringen toe te voegen terwijl het bedrijf groeit. Samen gaan we voor resultaat.

Door het laten maken van de website uit te besteden bespaart u tijd en hoofdpijn, waardoor u zich kunt focussen op waar u echt goed in bent en zijn er tegelijkertijd meer functionaliteiten en wensen mogelijk.

DE GEBRUIKERSERVARING IS BELANGRIJK

Uw potentiële klanten hebben een duidelijke en goede structuur op uw website nodig. Waar vinden ze de informatie die ze nodig hebben? Hoe ziet de informatie die ze te zien krijgen eruit? Welke stukjes op de website zetten de website bezoekers tot een actie?

Hoe de website eruit ziet en werkt bepaalt welke keuzes je potentiële klanten maken na het bekijken van de website. LightSpeed-IT ontwikkelt websites met uw klanten in gedachte.

Een goede gebruikerservaring is wat uw website gaat laten werken.

Het designen en ontwikkelen van uw website betekent voor ons:

Hoge performance

Het is belangrijk dat een website snel is, als de laadtijd langzaam is zal deze website als minder prettig ervaren worden, en zullen zoekmachines deze ook lager in de zoekresultaten plaatsen.

Een uniek design

Er is de mogelijkheid om te designen vanuit een huisstijl of vanuit andere mogelijke wensen. Wij werken graag met wat creatieve vrijheid, maar nemen hier graag uw ideeën in mee!

Schaalbare code

De code van een website wordt zo ingericht dat deze later nog uitgebreid zou kunnen worden met nieuwe wensen of functionaliteiten.

Werken via een projectbord

Op dit projectbord kunt u de ontwikkelingen en voortgang van de website volgen.

SEO / Vindbaarheid

LightSpeed-IT maakt het Google erg makkelijk om de website te vinden, waardoor u zoveel mogelijk uit uw digitale aanwezigheid haalt.

Veiligheid voorop

Webbeveiliging is belangrijk om te voorkomen dat hackers en cybercriminelen toegang krijgen tot uw website.
BUILT TO CONVERT

Gericht op uw wensen

Persoonlijk advies

Wij bouwen niet alleen wat er gevraagd wordt, maar geven ook advies over wat goed werkt en ideeën over hoe de website het beste tot zijn recht komt.

Logisch ingericht

Een website moet logisch ingericht zijn zodat potentiële klanten precies kunnen vinden wat ze zoeken.

Maatwerk / Unieke wensen

‘The Sky is the limit!’, als u een goed idee heeft dan denkt LightSpeed-IT graag mee over hoe we van dat idee werkelijkheid gaan maken. Als u bepaalde technisch complexe maatwerk wensen heeft, dan is dat geen probleem.

GOEDE SERVICE

Gemaakt in WordPress

Niet voor niets draait 40% van het internet op WordPress, het is een Content Management Systeem wat het mogelijk maakt om makkelijk simpele content wijzigingen te doen. Blog posts zijn makkelijk toe te voegen. En omdat het door zoveel mensen gebruikt wordt zijn er heel veel integraties en plugins voor gemaakt.
WordPress zelf is gratis
Van scratch gebouwde websites
U kunt zelf content wijzigingen doen

Veelgestelde Vragen / FAQ

Heeft u nog niet gevonden waar u naar opzoek was? Neem een kijkje op de algemene Veelgestelde Vragen pagina of neem contact op.

Waarom is een website zo belangrijk voor een bedrijf?

Uw website is voor veel bedrijven het meest zichtbare bezit. Een goede website kan heel waardevol zijn, aangezien veel bedrijven op die manier gevonden worden. LightSpeed-IT kan u helpen om uw online aanwezigheid en uitstraling te verbeteren.

Wat voor projecten heeft LightSpeed-IT gerealiseerd?

Er zijn een aantal voorbeelden te vinden op de portfolio pagina.

Wat zijn de nadelen van een website die gemaakt wordt aan de hand van een template?

"Een website voor €299,-!". Hoe kan het dat er websites voor zulke lage prijzen worden aangeboden? Waarom kunnen webdesigners voor deze prijzen een website 'ontwerpen'? Dat is omdat deze 'designers' gebruik maken van kant-en-klare designs die een klein beetje wordt aangepast aan uw bedrijf, ook bekend als 'templates.'

Templates zorgen ervoor dat een website een vrij standaard uiterlijk heeft, of misschien wel heel erg op een andere website lijkt. Hij is niet volledig aangepast op uw bedrijf en uitstraling.

Als u later dingen wilt veranderen of toevoegen is dat bij een template veel gecompliceerder.

Hoewel een maatwerk website duurder is, is het op de lange termijn vrijwel altijd een betere investering en levert het een mooier en unieker resultaat op. Wij werken niet met templates en maken voor iedere onderneming een unieke website die past bij de wensen en doelen van het bedrijf.

Hoe lang duurt het voordat een website af is?

LightSpeed-IT streeft er naar om een project binnen 4 tot 6 weken vanaf de startdatum op te leveren. Bij LightSpeed-IT geloven we dat een website nooit helemaal af is, er zijn altijd verbeteringen mogelijk.

Ik heb al een website, kunnen jullie mij helpen?

Het feit dat u dit leest betekend waarschijnlijk dat uw huidige website niet aan uw verwachtingen voldoet. Ik help u graag bij een website rapport op te stellen waarin de verbeterpunten op de huidige website worden uitgewerkt en toegelicht.

Met dit verbeterplan kunnen we gaan ontwikkelen om te zorgen dat de website wel voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel kost een website?

De kosten van een website hangt compleet af van de wensen en eisen, des te meer functionaliteiten en pagina’s er op de website gewenst zijn, des te hoger de prijs van de website zal zijn.

Moet de site tweetalig zijn? Wordt er iets op de site verkocht? Moeten er afspraken geboekt kunnen worden? Dit soort functionaliteiten maken een site complexer, LightSpeed-IT geeft u gratis en vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Komen er naast de ontwikkeling nog kosten bij?

De website zal ergens gehost moeten worden en daarnaast ook onderhouden moeten worden. LightSpeed-IT biedt daarvoor de volgende pakketten aan.

Daarnaast zult u na het eerste jaar ongeveer €10 per domein per jaar kwijt zijn aan de domeinregistratie.

Werkt de website die gemaakt wordt ook goed op smartphones & tablets?

De websites die wij opleveren zijn altijd responsive, wat in het kort inhoud dat de website zich aanpast op basis van hoe groot het scherm van het apparaat is. Daardoor ziet de website er op elk apparaat goed uit!

Kan ik, zodra mijn website klaar is, bij jullie terecht voor ondersteuning?

Ja, dat kan! Elk pakket komt standaard met 1 maand gratis Hosting, Beheer & Onderhoud. Na oplevering kunnen we bespreken wat wij kunnen betekenen voor u en uw bedrijf, zodat u kunt blijven ondernemen, zonder u zorgen te hoeven maken over de werking van uw website & IT.

Ik heb zelf geen tijd om mijn website bij te werken, kunnen jullie dit doen?

Zeker! Wij bieden het Hosting, Beheer & Onderhoud pakket aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking en uptime van de website.

Daarnaast is het ook mogelijk om af te spreken om in fases verder te werken na de oplevering om meer functionaliteiten, wensen of content toe te voegen.

Wilt u samenwerken?

Vertel ons over uw wensen en wij laten u geheel vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Als u contact opneemt informeren wij u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
magic-wandcloudlockcogflaguserscalendar-fulllaptop-phonediamondrocketcodelayers