WordPress Website Design & Ontwikkeling

Bij LightSpeed-IT krijgt u een web ontwikkelaar die binnen 24 uur op emails en berichtjen reageert, het project goed afmaakt, meedenkt over de mogelijkheden & uw partner in crime is om uw bedrijf sneller te laten groeien.

Wij maken graag uw snelle & geoptimaliseerde website met een uniek ontwerp

Door het laten maken van de website uit te besteden bespaart u tijd en hoofdpijn, waardoor u zich kunt focussen op waar u echt goed in bent en zijn er tegelijkertijd meer functionaliteiten en wensen mogelijk.

DE GEBRUIKERSERVARING IS BELANGRIJK

Uw potentiële klanten hebben een duidelijke en goede structuur op uw website nodig. Waar vinden ze de informatie die ze nodig hebben? Hoe ziet de informatie die ze te zien krijgen eruit? Welke stukjes op de website zetten de website bezoekers tot een actie?

Hoe de website eruit ziet en werkt bepaalt welke keuzes je potentiële klanten maken na het bekijken van de website. LightSpeed-IT ontwikkelt websites met uw klanten in gedachte.

Een goede gebruikerservaring is wat uw website gaat laten werken.

Het designen en ontwikkelen van uw website betekent voor ons:

Hoge performance

Het is belangrijk dat een website snel is, als de laadtijd langzaam is zal deze website als minder prettig ervaren worden, en zullen zoekmachines deze ook lager in de zoekresultaten plaatsen.

Een uniek design

Er is de mogelijkheid om te designen vanuit een huisstijl of vanuit andere mogelijke wensen.

Schaalbare code

De code van een website wordt zo ingericht dat deze later nog uitgebreid zou kunnen worden met nieuwe wensen of functionaliteiten.

Werken via een projectbord

Op dit projectbord kunt u de ontwikkelingen en voortgang van de website volgen.

SEO / Vindbaarheid

LightSpeed-IT maakt het Google erg makkelijk om de website te vinden, waardoor u zoveel mogelijk uit uw digitale aanwezigheid haalt.

Veiligheid voorop

Webbeveiliging is belangrijk om te voorkomen dat hackers en cybercriminelen toegang krijgen tot uw website.
BUILT TO CONVERT

Gericht op uw wensen

Persoonlijk advies

Ik bouw niet alleen wat er gevraagd wordt, maar geef ook advies over wat goed werkt en kom met ideeën over hoe de website het beste tot zijn recht komt.

Logisch ingericht

Een website moet logisch ingericht zijn zodat potentiële klanten precies kunnen vinden wat ze zoeken.

Maatwerk / Unieke wensen

‘The Sky is the limit!’, als u een goed idee heeft dan denkt LightSpeed-IT graag mee over hoe we van dat idee werkelijkheid gaan maken. Als u bepaalde technisch complexe maatwerk wensen heeft, dan is dat geen probleem.

GOEDE SERVICE

Gemaakt in WordPress

Niet voor niets draait 40% van het internet op WordPress, het is een Content Management Systeem wat het mogelijk maakt om makkelijk simpele content wijzigingen te doen. Blog posts zijn makkelijk toe te voegen. En omdat het door zoveel mensen gebruikt wordt zijn er heel veel integraties en plugins voor gemaakt.
WordPress zelf is gratis
Van scratch gebouwde websites
U kunt zelf content wijzigingen doen

Veelgestelde Vragen / FAQ

Heeft u nog niet gevonden waar u naar opzoek was? Neem een kijkje op de algemene Veelgestelde Vragen pagina of neem contact op.

Waarom is een website zo belangrijk voor een bedrijf?

Uw website is uw meest zichtbare bezit. Een goede website kan heel waardevol zijn, aangezien het bedrijf zelf in de hand heeft hoe die zich presenteert. LightSpeed-IT kan u helpen om uw online aanwezigheid en uitstraling te verbeteren.

Wat voor projecten heeft LightSpeed-IT gerealiseerd?

Er zijn een aantal voorbeelden te vinden op de portfolio pagina.

Hoe lang duurt het voordat een website af is?

LightSpeed-IT streeft er naar om een project binnen 1 maand vanaf de startdatum op te leveren. Bij LightSpeed-IT geloven we dat een website nooit helemaal af is, er zijn altijd verbeteringen mogelijk.

Hoeveel kost een website?

De kosten van een website hangt compleet af van de wensen en eisen, des te meer functionaliteiten en pagina’s er op de website gewenst zijn, des te hoger de prijs van de website zal zijn. Moet de site tweetalig zijn? Wordt er iets op de site verkocht? Moeten er afspraken geboekt kunnen worden? Dit soort functionaliteiten maken een site complexer, LightSpeed-IT geeft u gratis en vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Komen er naast de ontwikkelkosten nog kosten bij?

De website zal ergens gehost moeten worden en daarnaast ook onderhouden moeten worden. LightSpeed-IT biedt daarvoor de volgende pakketten aan.

Daarnaast zul je jaarlijks ongeveer €10 per domein kwijt zijn aan de domeinregistratie.

Wilt u samenwerken?

Vertel ons over uw wensen en wij laten u geheel vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Als u contact opneemt informeren wij u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
magic-wandcloudlockcogflaguserscalendar-fulllaptop-phonediamondrocketcodelayers