WordPress Website Design & Development

At LightSpeed-IT you get a web developer who responds to emails and messages within 24 hours, finishes the project well, thinks about the possibilities & is your partner in crime to help your company grow faster.

We are happy to create your fast & optimized website with a unique design

By outsourcing the creation of the website, you save time and headaches, so that you can focus on what you are really good at and at the same time more functionalities and wishes are possible.

THE USER EXPERIENCE IS IMPORTANT

Uw potentiële klanten hebben een duidelijke en goede structuur op uw website nodig. Waar vinden ze de informatie die ze nodig hebben? Hoe ziet de informatie die ze te zien krijgen eruit? Welke stukjes op de website zetten de website bezoekers tot een actie?

Hoe de website eruit ziet en werkt bepaalt welke keuzes je potentiële klanten maken na het bekijken van de website. LightSpeed-IT ontwikkelt websites met uw klanten in gedachte.

Een goede gebruikerservaring is wat uw website gaat laten werken.

Designing and developing your website means to us:

High performance

It is important that a website is fast, if the loading time is slow, this website will be experienced as less pleasant, and search engines will also place it lower in the search results.

A unique design

There is the possibility to design from a house style or from other possible wishes.

Scalable Code

The code of a website is designed in such a way that it can be expanded later with new wishes or functionalities.

Working through a project board

You can follow the developments and progress of the website on this project board.

SEO / Findability

LightSpeed-IT makes it very easy for Google to find the website, so that you get the most out of your digital presence.

Safety first

Web security is important to prevent hackers and cyber criminals from accessing your website.
BUILT TO CONVERT

Focused on your wishes

Persoonlijk advies

Wij bouwen niet alleen wat er gevraagd wordt, maar geven ook advies over wat goed werkt en ideeën over hoe de website het beste tot zijn recht komt.

Logisch ingericht

Een website moet logisch ingericht zijn zodat potentiële klanten precies kunnen vinden wat ze zoeken.

Maatwerk / Unieke wensen

‘The Sky is the limit!’, als u een goed idee heeft dan denkt LightSpeed-IT graag mee over hoe we van dat idee werkelijkheid gaan maken. Als u bepaalde technisch complexe maatwerk wensen heeft, dan is dat geen probleem.

GOOD SERVICE

Made in WordPress

It is not without reason that 40% of the internet runs on WordPress, it is a Content Management System that makes it possible to easily make simple content changes. Blog posts are easy to add. And because it is used by so many people, many integrations and plugins have been made for it.
WordPress itself is free
Websites built from scratch
You can make content changes yourself

Veelgestelde Vragen / FAQ

Heeft u nog niet gevonden waar u naar opzoek was? Neem een kijkje op de algemene Veelgestelde Vragen pagina of neem contact op.

Waarom is een website zo belangrijk voor een bedrijf?

Uw website is voor veel bedrijven het meest zichtbare bezit. Een goede website kan heel waardevol zijn, aangezien veel bedrijven op die manier gevonden worden. LightSpeed-IT kan u helpen om uw online aanwezigheid en uitstraling te verbeteren.

Wat voor projecten heeft LightSpeed-IT gerealiseerd?

Er zijn een aantal voorbeelden te vinden op de portfolio pagina.

Wat zijn de nadelen van een website die gemaakt wordt aan de hand van een template?

"Een website voor €299,-!". Hoe kan het dat er websites voor zulke lage prijzen worden aangeboden? Waarom kunnen webdesigners voor deze prijzen een website 'ontwerpen'? Dat is omdat deze 'designers' gebruik maken van kant-en-klare designs die een klein beetje wordt aangepast aan uw bedrijf, ook bekend als 'templates.'

Templates zorgen ervoor dat een website een vrij standaard uiterlijk heeft, of misschien wel heel erg op een andere website lijkt. Hij is niet volledig aangepast op uw bedrijf en uitstraling.

Als u later dingen wilt veranderen of toevoegen is dat bij een template veel gecompliceerder.

Hoewel een maatwerk website duurder is, is het op de lange termijn vrijwel altijd een betere investering en levert het een mooier en unieker resultaat op. Wij werken niet met templates en maken voor iedere onderneming een unieke website die past bij de wensen en doelen van het bedrijf.

Hoe lang duurt het voordat een website af is?

LightSpeed-IT streeft er naar om een project binnen 4 tot 6 weken vanaf de startdatum op te leveren. Bij LightSpeed-IT geloven we dat een website nooit helemaal af is, er zijn altijd verbeteringen mogelijk.

Ik heb al een website, kunnen jullie mij helpen?

Het feit dat u dit leest betekend waarschijnlijk dat uw huidige website niet aan uw verwachtingen voldoet. Ik help u graag bij een website rapport op te stellen waarin de verbeterpunten op de huidige website worden uitgewerkt en toegelicht.

Met dit verbeterplan kunnen we gaan ontwikkelen om te zorgen dat de website wel voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel kost een website?

De kosten van een website hangt compleet af van de wensen en eisen, des te meer functionaliteiten en pagina’s er op de website gewenst zijn, des te hoger de prijs van de website zal zijn.

Moet de site tweetalig zijn? Wordt er iets op de site verkocht? Moeten er afspraken geboekt kunnen worden? Dit soort functionaliteiten maken een site complexer, LightSpeed-IT geeft u gratis en vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Komen er naast de ontwikkeling nog kosten bij?

De website zal ergens gehost moeten worden en daarnaast ook onderhouden moeten worden. LightSpeed-IT biedt daarvoor de volgende pakketten aan.

Daarnaast zult u na het eerste jaar ongeveer €10 per domein per jaar kwijt zijn aan de domeinregistratie.

Werkt de website die gemaakt wordt ook goed op smartphones & tablets?

De websites die wij opleveren zijn altijd responsive, wat in het kort inhoud dat de website zich aanpast op basis van hoe groot het scherm van het apparaat is. Daardoor ziet de website er op elk apparaat goed uit!

Kan ik, zodra mijn website klaar is, bij jullie terecht voor ondersteuning?

Ja, dat kan! Elk pakket komt standaard met 1 maand gratis Hosting, Beheer & Onderhoud. Na oplevering kunnen we bespreken wat wij kunnen betekenen voor u en uw bedrijf, zodat u kunt blijven ondernemen, zonder u zorgen te hoeven maken over de werking van uw website & IT.

Ik heb zelf geen tijd om mijn website bij te werken, kunnen jullie dit doen?

Zeker! Wij bieden het Hosting, Beheer & Onderhoud pakket aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking en uptime van de website.

Daarnaast is het ook mogelijk om af te spreken om in fases verder te werken na de oplevering om meer functionaliteiten, wensen of content toe te voegen.

Wilt u samenwerken?

Vertel ons over uw wensen en wij laten u geheel vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Als u contact opneemt informeren wij u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
magic-wandcloudlockcogflaguserscalendar-fulllaptop-phonediamondrocketcodelayers