EscapeTales

Laadtijd:   2.40 seconde (getest met pingdom tools)

Oplevertijd:   6 weken

Stijl wensen:   Kleuren donker met wat rood accenten. De website moet niet recht toe recht aan zijn, ronde hoeken hebben en een spannend gevoel opwekken.


EscapeTales is de escape room ervaring van Bussum! Ze zijn te vinden aan het stationsplein van treinstation Naarden-Bussum. De website is volledig in het thema van de escape room en bevat onder andere een boekingssysteem waar mensen kunnen reserveren.
Een boekingsysteem waarbij bezoekers zo simpel mogelijk voor één van de twee kamers kunnen boeken.
Nieuwsbrief functionaliteit.
Modern, spannend uiterlijk met meerdere animaties om het thema te versterken.
Bekijk de live website

Wat onze klanten over ons zeggen

 • WMK Installatie werkt nu een aantal maanden samen met Diego van LightSpeed-IT en ik kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking fantastisch loopt.
   Wij hadden al een werkende website, echter liet Diego ons precies zien waar potentiële verbeterpunten op het gebied van performance en zichtbaarheid op Google liggen. Hierdoor zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat de website vernieuwd moest worden en dat is dan ook vrij snel gebeurd. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de input vanuit Diego was ook fijn om te hebben. Vandaag is de website live gegaan en ons hele team is ontzettend enthousiast en blij met het resultaat!
  Frank Tamer
  WMK Installatie
 • Een echte aanrader!
  Lightspeed-IT denkt mee met het ontwikkelen van jouw website. Verschillende opties passeren de revue en ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw van jouw website. Een echte aanrader dus!
  Sebastian Gerkens testimonial
  Sebastian Gerkens
  sebastiangerkens.nl

Wilt u ook samenwerken?

Vertel ons over uw wensen en wij laten u geheel vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Als u contact opneemt informeren wij u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
magic-wandlaptop-phonerockethourglasscodecheckmark-circlelayers