De24ste.nl

Laadtijd:   1.20 seconde (getest met pingdom tools)

Oplevertijd:   3 dagen

Stijl wensen:   Kleuren blauw in lijn met het logo, duidelijke tekst en aanzettend tot het groeien van de interesse lijst


Om de interesse van dit app concept te peilen was er in korte tijd een landing page nodig, zodat vervolgens investeerders overtuigd konden worden. 
Mobiel mockup slider.
Gegevens van geintresseerde worden verzameld.
Een frisse en moderne uitstraling die bij de student aanspreekt.
Bekijk de live website

Wat onze klanten over ons zeggen

 • WMK Installatie werkt nu een aantal maanden samen met Diego van LightSpeed-IT en ik kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking fantastisch loopt.
   Wij hadden al een werkende website, echter liet Diego ons precies zien waar potentiële verbeterpunten op het gebied van performance en zichtbaarheid op Google liggen. Hierdoor zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat de website vernieuwd moest worden en dat is dan ook vrij snel gebeurd. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de input vanuit Diego was ook fijn om te hebben. Vandaag is de website live gegaan en ons hele team is ontzettend enthousiast en blij met het resultaat!
  Frank Tamer
  WMK Installatie
 • Een echte aanrader!
  Lightspeed-IT denkt mee met het ontwikkelen van jouw website. Verschillende opties passeren de revue en ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw van jouw website. Een echte aanrader dus!
  Sebastian Gerkens testimonial
  Sebastian Gerkens
  sebastiangerkens.nl

Wilt u ook samenwerken?

Vertel ons over uw wensen en wij laten u geheel vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Als u contact opneemt informeren wij u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
magic-wandlaptop-phonerockethourglasscodecheckmark-circlelayers